Нищівна перемога команди Антоніо Конте – в огляді матчу 19-го туру АПЛ Крістал Пелас – Тоттенхем (Відео)

В середу, 4 січня, завершилися матчі 19 туру англійської Прем’єр-ліги. В одній зустрічі лондонський “Тоттенхем” грав на виїзді з “Крістал Пелас”, а в паралельній “Астон Вілла” приймала “Вулверхемптон”.

“Шпори”, які поступилися в минулому турі чемпіонату “Астон Віллі” (0:2), і в цій зустрічі зазнали труднощів. Перший тайм завершився без голів, але у другому підопічні Антоніо Конте змогли підтвердити свій статус фаворита. Завдяки голам на 48-й та 53-й хвилинах нападник Гаррі Кейн зміг оформити дубль, а на 68-й хвилині крайній захисник Метт Доерті довів результат до розгрому. Забитий м’яч корейця Сон Хин Міна на 72-й хвилині став заключним і зустріч завершилася 4:0 на користь «Тоттенхема».

Крістал Пелас – Тоттенхем 0:4

Голи: Кейн, 48, 53, Доерті, 68, Сон, 72

Огляд матчу:

“Астон Вілла” у своїй домашній грі не зуміла закріпити успіх минулого матчу з “Тоттенхемом”. Команда пропустила на 12-й хвилині від півзахисника “вовків” Даніела Каштелу, після чого довгий час рахунок зберігався на користь гостей. Тільки на 78-й хвилині підопічні Унаї Емері змогли зрівняти цифри на табло – відзначився Денні Інгс. Матч завершився внічию – 1:1.

Астон Вілла – Вулверхемптон – 1:1

Голи: Інгз, 78 – Поденсе, 12

Огляд матчу: 

Після 18 турів Крістал Пелас йде на 12-му місці з 22-ма балами, а Тоттенгем займає п’яту сходинку, набравши 33 очки.

Лідери АПЛ: Арсенал (44), Ман Сіті (36), Ньюкасл, Ман Юнайтед (35).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *