Джеймс Мілнер розповів, чому залишився в Ліверпулі

Досвідчений футболіст Ліверпуля Джеймс Мілнер у коментарі клубному сайту пояснив, чому вирішив залишитись в команді. Нагадаємо, раніше стало відомо, що він підписав з “червоними” новий контракт.

“Я дуже радий залишитись на ще один сезон! Я ніколи не сприймав нагоди грати за цей клуб як належне і ніколи не буду.

Почуття, яке найбільше вплинуло на моє рішення, і одним із найважливіших моментів у переговорному процесі була віра в те, що я все ще можу допомогти команді. Тренер ясно дав зрозуміти, що він думає, і це відіграло велику роль у тому, що я вирішив продовжити контракт.

Це рішення я прийняв за підтримки моєї сім’ї, ґрунтуючись на тому, які люди працюють у цьому клубі; насамперед, партнери по команді та тренери, плюс усі, хто працює з нами щодня в Кіркбі — від медичного персоналу до відділу спортивної науки, їдальні та офісу. Усі, хто робить команду тим, що вона є.

Поки я можу приносити користь, відмовитися від цього і піти буде дуже непросто.

Цей сезон був неймовірним, навіть незважаючи на те, що він не закінчився так, як хотілося б. Але я думаю, що це зробить нас тільки голоднішими до успіхів у майбутньому, чесно кажучи. Я відчув це після параду і це теж зіграло роль у ухваленні остаточного рішення. Це унікальний клуб.

Тепер, коли контракт підписано, я вже з нетерпінням чекаю на можливість зустрітися з усіма на передсезонні, сфокусуватися на нових цілях і знову грати у футбол. Бути частиною цієї роздягальні неймовірно“, – сказав Джеймс Мілнер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *