Офіційно: Ліверпуль продовжив контракт з досвідченим гравцем

36-річний англійський півзахисник Джеймс Мілнер продовжив контракт із Ліверпулем. Нова угода сторін розрахована до кінця сезону-2022/2023.

Про це повідомляє прес-служба мерсисайдського клубу.

Раніше Мілнер отримав орден Британської імперії ступеня кавалера за заслуги перед футболом та благодійність. Він був нагороджений за довгу професійну кар’єру, а також за створення благодійного фонду для сприяння здоровому відпочинку молоді у Великій Британії.

Мілнер став футболістом Ліверпуля у 2015 році, перейшовши до команди на правах вільного агента. З того часу він провів за команду 289 матчів. У сезоні-2021/2022 він взяв участь у 35 матчах у всіх турнірах, у яких відзначився трьома гольовими передачами.

Джеймс Мілнер є вихованцем клубу Лідс. Також виступав за Суіндон Таун, Ньюкасл, Астон Віллу та Манчестер Сіті. Викликався у юніорські та молодіжні збірні Англії. За головну команду “Тьох левів” відіграв 61 матч і забив 1 гол. Разом з Ліверпулем виграв 6 трофеїв. На початку січня йому виповниться 37 років. Останнім часом Юрген Клопп іноді випускає його на правий фланг оборони.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *