Дубль Буяльського та неймовірний гол Тимчика – в огляді матчу Динамо – Рух (Відео)

Динамо Київ - Рух

У неділю, 9 жовтня, в рамках шостого туру чемпіонату України з футболу “Динамо” приймало львівський “Рух”. Зустріч проходила в Києві на стадіоні НСК “Олімпійський” і завершилася перемогою “біло-синіх” з рахунком 3:0.

Перший гол у матчі забив Віталій Буяльський. Півзахисник киян відзначився під завісу першого тайму.

На 61-й хвилині гри Буяльський оформив дубль, подвоївши перевагу “Динамо” в цьому протистоянні. Поставив крапку в розгромі “Руху” Олександр Тимчик, який забив гол на 80-й хвилині зустрічі.

“Динамо” – “Рух” – 3:0

Голы: Буяльський, 43, 61, Тимчик, 80

Динамо“: Бойко (Нещерет, 54), Тимчик, Забарний, Сирота, Вівчаренко, Буяльський, Сидорчук (Андрієвський, 84), Шепелєв, Циганков (Караваєв, 83), Бесєдін (Ванат, 78), Кабаєв (Гармаш, 55)

Рух“: Паньків, Роман, Слюсар, Дідик, Лях (Мисик, 69), Довгий (Слюбик, 81), Сапуга, Б. Бойчук (Карабін, 81), Таллес (Притула, 64), Соломон-Отабор (Руніч, 80), Климчук

Попередження: Роман, Довгий

Огляд матчу:

Перемога над львівським клубом дозволила “Динамо” піднятися на 8-е місце в турнірній таблиці УПЛ. Підопічні Мірчі Луческу зіграли п’ять матчів, в яких набрали 9 очок. “Рух” з 4 балами в активі йде на 12-й сходинці.

У наступному турі української Прем’єр ліги “Динамо” зіграє проти “Шахтаря” 16 жовтня. Цього ж дня свій матч 7-го туру чемпіонату України зіграє і “Рух”. Суперником львівського колективу буде “Дніпро-1”.

Нагадаємо, “Дніпро-1” в рамках шостого туру УПЛ завдав розгромної поразки луганській “Зорі” (3:0). Хет-триком у цьому поєдинку відзначився нападник збірної України Артем Довбик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *