Феєричний тріумф “канонірів” – в огляді матчу Арсенал – Ліверпуль (Відео)

Арсенал - Ліверпуль

В неділю, 9 жовтня, відбувся матч 10-го туру англійської Прем’єр-ліги, в якому Арсенал на стадіоні “Емірейтс” у Лондоні приймав Ліверпуль.

Зустріч обслуговував головний арбітр Майкл Олівер.

“Каноніри” дуже швидко вийшли вперед у матчі, коли на першій хвилині Габріел Мартінеллі забив гол після передачі Мартіна Едегора. На 34-й хвилині “Ліверпуль” зумів зрівняти рахунок завдяки зусиллям Дарвіна Нуньєса, асистував йому Луїс Діас.

Під саму завісу першого тайму, на 45+5 хвилині, Букайо Сака вивів господарів вперед після точного пасу Габріела Мартінеллі. На 53-й хвилині Роберто Фірміно зумів зрівняти рахунок у матчі, гольову передачу віддав Діогу Жота.

На 76-й хвилині Букайо Сака впевнено реалізував пенальті, завдяки чому «каноніри» знову вийшли вперед.

Арсенал – Ліверпуль 3:2

Голи: Мартінеллі, 1, Сака, 45+5, 76 (пен.) – Нуньєс, 34, Фірміно, 53

Арсенал: Ремсдейл – Вайт, Саліба, Габріел, Томіясу – Парті, Джака – Сака (Вієйра, 90+4), Едегор (Тірні, 82), Мартінеллі – Жезус (Нкетіа, 90+1)

Ліверпуль: Аліссон – Цимікас, ван Дейк, Матіп (Конате, 69), Александер-Арнольд (Гомес, 46) – Діас (Фірміно, 42), Тьяго, Гендерсон, Салах (Фабіньйо, 69) – Нуньєс, Жота (Елліотт, 81)

Попередження: Едегор, 45+4 – Діас, 6, Гомес, 71.

Огляд матчу: 

Українець Олександр Зінченко не потрапив навіть у заявку Арсенала на цей матч, хоча раніше у лондонському клубі про його травму не повідомляли.

Після цієї перемоги Арсенал із 24 очками повернувся на перше місце у турнірній таблиці АПЛ, випередивши Манчестер Сіті на один бал. Ліверпуль, маючи у своєму активі десять пунктів, посідає десяту позицію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *