“Падати треба відразу, а не через півгодини”: Віктор Леоненко – про пенальті у грі Верес – Металіст

Віктор Леоненко

Колишній гравець збірної України Віктор Леоненко поділився своїми враженнями від гри Верес – Металіст у рамках 6-го туру УПЛ сезону 2022/2023.

“Як на мене, то це була бійня. Сім жовтих карток після першого тайму, а також 23 фоли за тайм, коли нормально вважається 25 фолів за гру.

Тепер що по Вересу і Металісту. Щось здається, що стадіон поки що нефартовий. Можливо, щось і зміниться, але вдома Верес поки втрачає очки.

Що перший, що другий гол Металіста сумбурний. Гравці Вереса ніяк не могли зі штрафної вибити м’яч. В цілому, тут крім боротьби і немає чого відмітити. Хлопці билися, але я люблю, коли команди грають, а тут стільки фолів. Судья, можливо, жорсткий, то свистів, то жовту. Але гра була такою“.

А цей момент на 79-й. Чесно, я так і не зрозумів, як Демченко збив його (гравця Верес – прим.) і не чіпаючи. Хлопець, ти, звичайно, молодець, що впав, але падати треба зразу, а не через півгодини, коли зробив ще декілька кроків. Пенальті незрозуміле реально. Мені здалось, що пенальті був смішним“, – сказав Віктор Леоненко.

Металіст та Верес мають по 10 балів після шести матчів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *