Жіноча збірна України отримала нового генерального партнера

Компанія VBET Ukraine стала генеральним спонсором національної жіночої збірної України з футболу. Угода про співпрацю вже набула чинності та діятиме три роки, повідоляє сайт УАФ.

«Жіночій футбол в Україні розвивається шаленими темпами, підтвердженням чому є проведення жіночого чемпіонату у вищій та першій лізі. Наша національна жіноча команда демонструє прекрасні результати, і компанія VBET пишається можливістю стати частиною, напевно, одного з найважливіших етапів у розвитку жіночого футболу незалежної України.

Разом ми будемо вболівати за наших дівчат у матчах кваліфікації чемпіонату світу проти Фарерських островів та Іспанії, що відбудуться в Ковалівці 21-го та 26 жовтня. Віримо, що наша національна команда стане однією з учасниць фінальної частини ЧС», — прокоментував співпрацю керівник департаменту з розвитку партнерських відносин VBET Ukraine Антон Світличний.

Читайте також: найгірші матчі Металіста в Першій лізі за всю історію

Нагадаємо, що з сезону 2021/2022 VBET стала головним партнером УПЛ, Кубку та Суперкубку України, а також має договори про партнерство з Ворсклою та Олександрією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *