ФК Чернігів: На даний момент про закриття або припинення діяльності клубу мова не йде

Місто Чернігів сильно постраждало від російських окупантів. Чимало цивільних будівель зазнали пошкоджень і руйнацій, також ракетні удари пошкодили і “Чернігів-Арену” та стадіон імені Юрія Гагаріна.

Щоб дізнатись про плани на майбутнє клубу та про інфраструктурні збитки ми направили свої питання до  ФК “Чернігів”.

– Судячи по соцмережам, команда потроху відновлює роботу. Це такий прямий натяк, що ФК “Чернігів” не припинить існування?

– Керівництво клубу робить все можливе для збереження команди у Другій лізі, незважаючи на всі об’єктивні складності, пов’язані з бойовими діями. На даний момент мови про закриття або припинення діяльності ФК Чернігів не йде.

Ми готові продовжувати виступати в будь-якому форматі, але необхідно, щоб спочатку закінчилася війна. Через активні бойові дії в нашому місті ми припиняли діяльність у соцмережах (співробітники під бомбардуваннями, проблеми з інтернетом, недоречність), але зараз ми вважаємо важливим доносити до наших уболівальників те, що клуб живий. Активність в соціальних мережах – один з основоположних елементів діяльності сучасного футбольного клубу, в чому ми намагаємося бути серед лідерів в ПФЛ.

ФК Чернігів

– “Десна”, яка також представляє Чернігів, також тепер переживає не кращі часи. Чи можливе об’єднання клубів задля подальшого існування обох колективів?

– ФК “Чернігів” і ФК Десна – абсолютно різні проекти, які не мають нічого спільного. За нашу команду виступають тільки чернігівці та вихованці шкіл Чернігівщини – це філософія клубу, Десна ж ставила перед собою завдання грати в єврокубках, це клуб елітного дивізіону.

Безумовно, ми стурбовані долею головної команди області, тому як її зникнення – удар по всьому футболу в регіоні. ФК “Чернігів” не проти будь-якої співпраці з колегами з “Десни”, але на сьогоднішній день мови про об’єднання не йде.

– “Чернігів-Арена” зазнала руйнувань від російських окупантів. У скільки сотень тисяч чи навіть мільйонів ви оцінюєте завдані збитки?

– Стадіон “Чернігів-Арена” дійсно постраждав від російських обстрілів – пошкоджено газон, адміністративну будівлю, вхідну групу, каси, фан-шоп, кафе. В даний час ведуться роботи з прибирання території та ліквідації наслідків бойових дій, тому збитки та терміни відновлення клубної інфраструктури ще належить визначити.

Концепція ФК Чернігів передбачає відкритість, тому ми обов’язково повідомимо про все в наших ресурсах у міру розуміння ситуації” – відповіли нам.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *