Мудрик відзначився результативною дією і допоміг Челсі перемогти у 27-му турі АПЛ (Відео)

Михайло Мудрик

У суботу, 11 березня, відбувся поєдинок 27-го туру англійської Прем’єр-ліги, в якому “Челсі” протистояв “Лестеру”.

Гра проходила на стадіоні “Кінг Пауер” і завершилася впевненою перемогою “синіх” з рахунком 3:1.

Рахунок у грі був відкритий на 11-й хвилині – ефектний гол у складі “Челсі” забив Бен Чілуелла з передачі Каліду Кулібалі. На 39-й “лиси” зрівняли рахунок, з передачі Рікарду відзначився Патсон Дака. У самій кінцівці першого тайму “сині” знову вийшли вперед – цього разу відзначився Кай Хаверц з передачі Енцо Фернандеса.

На 75-й хвилині матчу Михайло Мудрик забив прекрасний гол ударом з-за меж штрафного, проте суддя скасував взяття воріт українцем через офсайд. На 78-й хвилині команда Грема Поттера все ж зміцнила свою перевагу завдяки голу Матео Ковачича, точну передачу йому віддав український вінгер Михайло Мудрик. Це перша результативна дія українця у складі “Челсі”.

“Лестер” – “Челсі” – 1:3

Голи: Дака, 39 – Чілвелл, 11, Хаверц, 45+6, Ковачич, 78

Лестер“: Уорд, Перейра, Суттар, Фас, Кастань, Амарті (Тете, 66), Менді (Сумаре, 66), Іхеаначо (Варді, 76), Меддісон (Еванс, 90), Дьюсбері-Холл, Дака (Барнс, 66)

Челсі“: Аррісабалага, Фофана (Бадіашіль, 86), Кулібалі, Кукурелья, Лофтус-Чік (Чалоба, 73), Фернандес, Ковачич, Чілвелл, Хаверц, Феліш (Галлахер, 46), Мудрик (Чуквуемека, 82)

Попередження: Фас (19, 87), Перейра (51) – Фофана (13), Кукурелья (31)

Вилучення: Фас (87)

Огляд матчу: 

Відзначимо, що Михайло Мудрик вийшов на цей матч у стартовому складі “Челсі” і відіграв 82 хвилини. За цей матч український вінгер отримав оцінку 6,9 від аналітичного порталу WhoScored.

Завдяки перемозі в цьому турі “Челсі” набрав 37 очок, але залишився на 10-му місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги. “Лестер” з 24 очками займає 16-е місце.

У наступному турі АПЛ “Челсі” зіграє з “Евертоном”, а “Лестер” поміряється силами з “Брентфордом”. Обидві ігри відбудуться 18 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *