Наставник Металіста пояснив поразку команди у матчі 17-го туру УПЛ проти Інгульця

Періца Огнєнович 

Виконувач обов’язків головного тренера Металіста Періца Огнєнович після поразки від Інгульця (1:2) у 17-му турі УПЛ наголосив, що його команда не змогла реалізувати свої нечисленні гольові моменти.

“Була жорстка боротьба на важкому полі. Інгулець виграв цю гру, тому що реалізував моменти, які в нього були. Наша команда ж мала декілька гольових ситуацій, але не забила. Після другого пропущенного м’яча рівень гри був не дуже високим, намагалися забити через довгі передачі, але результату це не принесло”.

“Бажання у моєї команди було. Я не можу сказати, що футболісти не хотіли виграти цей матч. Просто ми — команда, якій треба забити. Коли ми створюємо 4-5 моментів, потрібно бодай один реалізовувати. Ми поки що не та команда, яка може створити 20 моментів”.

“Я думаю, що після виходу нових гравців у другому таймі гра покращилась. Ми забили гол, створювали моменти, але  потрібно було їх реалізовувати в такій важкій грі”.

Металіст йде на 13-му місці в УПЛ, набравши 16 очок. У наступному турі харківський клуб зіграє із Олександрією 17 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *