Ледь не зламав ногу супернику: Ракицький заробив перше вилучення в Туреччині через грубий підкат (Відео)

Ярослав Ракицький

Український футболіст “Адана Демірспора” Ярослав Ракицький здійснив страшний підкат у матчі 3-го туру турецької Суперліги проти “Фенербахче“.

Цей інцидент трапився під завісу поєдинку. На 82 хвилині 32-річний центральний захисник пішов у грубий підкат та досить справедливо “заробив” вилучення.

Ракицький зіграв настільки грубо, що міг навіть зламати опоненту ногу. Зазначимо, що спершу головний арбітр показав жовту картку, але після відеоповтору змінив своє рішення. Ракицький побачив перед собою пряму червону картку. Ярослав змусив свою команду, яка і так поступалась, грати у меншості.

Цікаво, що українець з іронічною посмішкою на обличчі не зрозумів такого жорсткого рішення рефері та попрямував у підтрибунне приміщення.

Відео з цим епізодом:

Додамо, що матч завершився перемогою “Фенербахче” з рахунком 4:2.

Фенербахче – Адана Деміспор – 4:2

Голи: Валенсія (20 п, 41), Зайц (47), Аліоскі (83) – Беланда (56 п), Дзюба (66)

Фенербахче: Байиндир, Лемос, Салаї, Луан Перес, Мор (Аліоскі, 80), Лінкольн (Осей-Семюел, 88), Арао (Юксек, 61), Зайц (Яндаш, 62), Кадіоглу, Валенсія, Дурсун (Рос)

Адана Демірспор: Озбір, Свенссон (Йилдіз, 90), Ракицький, Акайдін, Родрігес, Інлер (Стамбулі, 62), Бельханда, Ндіайє, Акінтола (Сарі, 46), Дзюба (Ассомбалонга, 87), Оньєкуру

Попередження: Акайдін (13), Бельханда (18), Акінтола (38), Арао (45), Зайц (49), Салаї (53), Оньєкуру (67)

Вилучення: Ракицький (82)

Огляд матчу: 

Зазначимо, що один із м’ячів за Адана Деміспор забив екс-динамівець Юнес Беланда.

Таким чином, після трьох турів чемпіонату Туреччини у Адана Демірспор шість очок, у Фенербахче – сім. Наступний матч клуб Дзюби та Ракицького проведе з Умранієспором.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *