Тренер Реала Карло Анчелотті змінив свою думку щодо Андрія Луніна

Карло Анчелотті

Голкіпер Реала Андрій Лунін знайшов найкращий вихід зі складної ситуації, в якій опинилася його кар’єра.

Влітку тренерський штаб підштовхував українця до зміни клубної прописки. Карло Анчелотті хотів позбутися нашого земляка і купити іншого дублера для Тібо Куртуа. Однак Лунін витримав тиск і не змінив свого рішення – залишитися в Реалі.

За інформацією Marca, Андрій не просто зайняв непохитну позицію, а й зробив відповідні висновки. Він почав краще працювати над своєю грою. Це стало помітно як на тренуваннях, так і під час матчів. Також Лунін змінив свій підхід до інтеграції в колектив – взаємини з одноклубниками стали тіснішими, а участь в повсякденному житті команди за межами поля активнішою.

Такі метаморфози не залишилися поза увагою. Анчелотті був дуже задоволений і вирішив винагородити українця. Слід зауважити, що це сталося ще до травми Куртуа. Пошкодження головного конкурента лише пришвидшило появу українця в офіційних матчах Реала. Впевнена гра проти Атлетіка й Альмерії лише закріпили позитивні зміни.

Хоча проти Сельти вже грав Кепа Аррісабалага, це жодним чином не стосується Луніна. Питань до нього немає. Ба більше, Анчелотті вирішив винагородити Андрія. Щонайменше, наш земляк буде грати в Кубку Короля. Цей турнір повністю віддадуть українцю – без загрози втратити місце в складі на пізніх стадіях плей-офф, як це було торік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *