Легенда НФЛ Том Бреді став міноритарним акціонером відомого англійського футбольного клубу

Том Бреді

Легенда Національної футбольної ліги (NFL), семиразовий чемпіон Супербоулу та підприємець Том Бреді став міноритарним акціонером англійського футбольного клубу Бірмінгем Сіті. Зараз ця команда грає у Чемпіоншипі.

Бреді стане головою нової Консультативної ради, працюючи безпосередньо з правлінням клубу та членами керівництва футбольного клубу «Бірмінгем Сіті».

Бірмінгем Сіті — культовий клуб із такою великою історією та пристрастю, і бути частиною синіх — справжня честь для мене. Бірмінгем заснований на командній роботі та цілеспрямованості, і я радий працювати разом з правлінням, керівництвом та гравцями, щоб зробити наш клуб неперевершеним. Свого часу я був частиною кількох чудових команд, і я з нетерпінням чекаю на можливість застосувати свої погляди, щоб досягти такого ж успіху тут, у Бірмінгемі”, – наводить слова Бреді клубний сайт.

Американець сім разів вигравав Супербоул і вважається одним із найкращих гравців в історії американського футболу.  Том Бреді грав за Нью-Інгленд Петріотс з 2000 по 2019 рік, а останні сезони провів у складі Тампи-Бей. 1 лютого 2023 року він знову заявив про завершення кар’єри.

Бірмінгему 148 років. Команда двічі вигравала Кубок Ліги (1963 і 2011), а також декілька разів нижчі дивізіони Англії. В АПЛ останній раз “голубі” грали ще в сезоні 2010/2011.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *