Владислав Наумець: “Металіст відомий своїми палкими вболівальниками”

Черговим новачком харківського «Металіста» став експівзахисник «Чорноморця» Владислав Наумець. Футболіст вже провів перші тренування з жовто-синіми та розповів про свої враження від нової команди.

— Владиславе, вітаємо тебе у «Металісті». Як зустріли у новій команді?

— Дякую! Все дуже добре, колектив дружній та привітний. Деяких хлопців знаю особисто, це завжди допомагає влитися в новий колектив.

— Як виник варіант з переходом у «Металіст»?

— У мене було декілька варіантів продовження кар’єри, але найбільш привабливою була пропозиція «Металіста». Напередодні повернення команди зі зборів я приїхав в Ужгород і одразу розпочав тренування. Вже тут пересвідчився, що клуб провів хорошу роботу на підсилення складу.

— На відміну від того ж «Чорноморця», «Металіст» поки що не має можливості грати на рідному стадіоні. Для тебе це важливо?

— Ми всі з розумінням ставимось до цієї ситуації. Головне, попри всі перешкоди, виходити на кожен матч і викладатися на 100 відсотків. Хоча я б дуже хотів якомога раніше зіграти у Харкові, адже «Металіст» відомий своїми палкими вболівальниками. Сподіваюся, скоро ми отримаємо таку можливість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *