Футболісти ПСВ та РБ Лейпциг: легенда МЮ назвав, кого треба купити клубу на місце Роналду

Легенда Манчестер Юнайтед Пол Скоулз назвав тих футболістів, кого хотіб би бачити на заміну Кріштіану Роналду в своєму колишньому клубі.

“Я думаю, що є пара форвардів, яких вони могли б придивитися. Хлопець із РБ Лейпциг, якого пов’язують із Челсі, Нкунку. Позиція центрального нападаючого, очевидно, є головною, яку треба зміцнити.

У нас є Антоні Марсьяль і Маркус Решфорд, які можуть грати там, але я думаю, що Маркус вважає за краще діяти широко, а у Антоні не дуже хороша історія травм.

Можливо, січень – це зарано для заміни Роналду. Вони, напевно, розглядають наступне літо, але я думаю, що є гравці, на яких варто звернути увагу.

Хлопець із ПСВ, Гакпо, добре виступає за збірну Нідерландів на чемпіонаті світу, і я думаю, що тен Хаг цікавився ним і раніше.

Безперечно є потрібні гравці. Січень може бути складним вікном для угод, але я сподіваюся, що ми зможемо щось зробити та придбати нового центрфорварда“, – сказав Пол Скоулз.

Пол грав за МЮ з 1993 по 2011 рік. За цей час в АПЛ він забив 466 матчів і забив 102 голи. В сезоні 2012/2013 гравець відновив кар’єру та забив ще 5 голів у 33 матчах.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *