Екс-тренер Динамо Олександр Хацкевич оцінив гру Андрія Луніна у поточному сезоні

Олександр Хацкевич

Колишній головний тренер Динамо, а нині наставник польського Заглембе Сосновець Олександр Хацкевич поділився своєю думкою про гру голкіпера мадридського Реалу та збірної України Андрія Луніна цього сезону.

Лунін рухається в правильному напрямку. Зараз у нього вірить Ребров і Анчелотті, він є номером 1 у Реалі, а для мене мадридський клуб – найкращий у світі. Андрій уже всім довів свою спроможність. Йому потрібно продовжувати в тому ж дусі і бути впевненим у собі. Скільки вже писали, що Луніну потрібно міняти прописку, але він не здався. Це показує, що в нього сильний характер.

Завжди буде хтось дорожчий, а хтось дешевший. У моєму розумінні Лунін зараз дорожчий за того ж Куртуа”, – заявив Хацкевич.

Нещодавно повідомлялося, що Реал має намір прискорити переговорний процес щодо продовження контракту з українцем на тлі повторного вильоту на тривалий термін Тібо Куртуа. За деякими відомостями, бельгієць не буде доступний від двох до чотирьох місяців.

У новому договорі буде збільшено заробітну плату та прописано гарантовану кількість ігор, яку українець проведе за сезон. При цьому Лунін буде запасним воротарем, тоді як перший номер повинен залишитися за Куртуа.

Цього сезону Лунін провів 23 матчі (10 ігор «на нуль», 19 пропущених голів) за Бланкос у всіх турнірах. Також Андрій зіграв два матчі за збірну України у плей-офф відбору на Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини (2:1) та Ісландії (2:1).

Джерело: Український футбол

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *