Юрій Вернидуб пояснив, чому майже не грає новачок Кривбаса Єгор Твердохліб

Юрій Вернидуб

Головний тренер одного з лідерів чемпіонату УПЛ – «Кривбаса» Юрій Вернидуб розповів, чому в другій частині сезону лише одного разу задіяв зимового новачка команди Єгора Твердохліба.

Всі вже звикли до того, що легіонерам, яких запрошують до УПЛ, потрібен час для адаптації. На мій погляд, в більшості випадків це є актуальним й для футболістів з українським паспортом, особливо для тих, хто перейшов не з іменитих клубів. Так, Твердохліб був на видноті в «Минаї», але ж ця команда пасла задніх, а в «Кривбаса» зовсім інші завдання. Ось чому Єгор зіграв лише 25 хвилин в поєдинку з «Оболонню» – я нічого страшного в цьому не бачу. Твердохлібу ще треба призвичаїтися до ігрової філософії нової для себе команди. А гостра конкуренція за місце в стартовому складі тільки сприятиме його прогресу.

До речі, минулої осені той же легіонер з Гани Прінс лише виходив на заміну та й то на кілька хвилин, проте, якісно провівши підготовчий період, зараз він вже гравець основи. Прекрасний приклад для наслідування.

Наразі «Кривбас» посідає друге місце в чемпіонаті УПЛ, набравши 43 очки, та 30 березня проведе черговий календарний матч – з «Вересом» у Рівному.

Раніше ми повідомляли, що в гості до «Кривбаса» під час паузи в чемпіонаті приїде команда УПЛ.

Джерело: Sport.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *