Не Судакова: скаути Ювентуса планують перегляд гравця Шахтаря і збірної України

Ювентус

Скаути туринського футбольного клубу «Ювентус» можуть відвідати фінальний матч плей-оф Євро-2024 у Вроцлаві, де збірна України, у разі перемоги над Боснією і Герцеговиною, зустрінеться або з Ізраїлем, або з Ісландією.

Як повідомляє популярне італійське видання TuttoSport, представники «Старої Синьйори» хочуть переглянути 22-річного українського форварда донецького «Шахтаря» Данила Сікана.

Джерело стверджує, що «Ювентус» також не залишає надії придбати ще одного гравця «гірників» Георгія Судакова.

«У прицілі туринського клубу не лише Судаков, за якого «Шахтар» хоче більше 100 мільйонів. Погляд «Старої Синьйори» буде прикутий і до іншого українського гравця збірної, який грає не як атакуючий півзахисник, як Судаков, а у нападі. Йдеться про Данила Сікана, якому 16 квітня виповниться 23 роки, швидкому гравцю, здатному грати роль першого та другого нападника. Білявий хлопець на зріст майже метр дев’яносто завдяки своїй потужній статурі вміє викликати повагу у штрафному майданчику, де через свої розміри небезпечний і в повітрі. Сікан також пропонує хорошу швидкість у короткостроковій перспективі, тому він є великою проблемою для захисників, яким доводиться дбати про нього. Він теж грає за донецький «Шахтар», а отже, є одноклубником Судакова, але коштує значно дешевше: близько 6 мільйонів євро», – пише TuttoSport.

Цього сезону на рахунку Сікана 29 матчів у футболці «Шахтаря», в яких він відзначився 8 голами та 3 асистами.

21 березня збірна України в Зениці в межах півфіналу плей-оф відбору Євро-2024 зіграє проти Боснії і Герцеговини, а 26 березня проведе матч у Вроцлаві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *