Юрій Вернидуб прокоментував перемогу Кривбаса у 20-му турі УПЛ

Юрій Вернидуб

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб прокоментував перемогу над київською «Оболонню» (1:0) у матчі 20-го туру УПЛ.

– Ваш аналіз поєдинку?

– Непроста гра була. «Оболонь» – дуже непогана команда, яка вміє дуже гарно захист свій будувати. Тим більше 2 тури до цього вони грали в 4 захисники, а з нами, я навіть знав про це, що будуть грати в 5. Тому що і я, і мій помічник – ми говорили про це, що 100% будуть грати в 5 захисників. Так воно і сталося.

Хоча, в 1-му таймі під нашим контролем була гра. Були моменти – не забили. Хоча один момент і в «Оболоні» був, коли Андрій нас виручив.

2-й тайм також вийшов дуже непоганим. Моменти, моменти, потім ця повітряна тривога, дуже добре, що вона була тільки 10-15 хвилин, хлопці не встигли відпочити, як кажуть, зразу ринулися в бій. Після тривоги вийшли, знов почали грати, забили непоганий м’яч. А от коли забили м’яч, потім почали вже трошки грати по рахунку, зберігати. Тому мені треба було робити заміни, які ми дійсно зробили. Я думаю, що в принципі ми заслуговували на цю перемогу, чого ми й досягли. Рухаємося далі.

– Які емоції зараз у хлопців? Що Ви говорили їм у роздягальні?

– Я їх привітав з перемогою. Сказав, що в нас поки що немає часу відпочивати, тому що наступний тур у нас 16 березня, граємо з «Колосом» – теж дуже непростою, дуже непоганою командою. Тому з завтрашнього дня ми вже починаємо готуватися до «Колоса».

– Сьогодні за «Кривбас» дебютував Єгор Твердохліб. Як Ви оціните його дії?

– Я поки нічого не буду казати. Ми сядемо, спокійно з тренерами подивимося повністю цей час, який він був на полі та зробимо висновки. Але я радий за нього, тим більше він дебютував у «Кривбасі» з переможної гри. Дай Бог, щоб так і далі було.

У 20 турах УПЛ «Кривбас» набрав 40 очок, що дозволяє команді ділити з «Шахтарем» перше місце в турнірній таблиці. Проте у «гірників» є 2 матчі в запасі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *