Тренер Полісся відреагував на сенсаційну поразку “вовків” проти Олександрії в УПЛ

ФК Полісся

Помічник головного тренера Полісся Юрія Калітвінцева – Володимир Книш – прокоментував поразку від Олександрії у грі 20-го туру УПЛ (1:2).

“Олександрія досить гарно і щільно поставила редути, але моменти були. З тих самих кутових потрібно було щось витискати. Будківський мав момент з 6-ти метрів. Для таких ігор по весні — це дуже важливо, використовувати моменти”.

“Ми не використали і отримали контратаку. Але скажу так: в першому таймі потрібно грати інтенсивніше. Те, що пропустили на перших хвилинах — не вистачило концентрації. Це не такий важкий м’яч — центральний захисник отримує м’яч за голову, а це вже помилка. Крайній захисник його не підстрахував — це теж помилка”.

“В перерві ми зробили корективи, які стосуються тактичних дій. Ну, і мотиваційні слова футболісти теж почули. Ми вивчали суперника, вони грають так вже не першу гру: пресингують, потім дисципліновано відходять на свою половину. Роблять все для того, щоб якісно заважати супернику не починати атаки. Усе це було враховано і ми повинні були грати швидше”.

Полісся продовжило свою безвиграшну серію у чемпіонаті до шести матчів. Команда Калітвінцева посідає 6-е місце в УПЛ.

У наступному турі Полісся зіграє проти Оболоні 16 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *