Тренер українського клубу повідомив, що на перегляді у команді знаходиться Марадона

Микола Цимбал

Головний тренер ФК ЮКСА Микола Цимбал розповів про підготовку команди до весняної частини сезону. Коуч також анонсував черговий трансфер.

“Ми точково підбирали гравців. Перш ніж запросити до команди футболіста, ми багато про них дізнавались, аналізували. Якщо брати наших досвідчених гравців, Селіна та Есеолу, то тут навіть питань не повинно виникати. За своїми професійними якостями це гравці вищі за клас Другої ліги, де ми зараз граємо. Також Андрій Кіреєв – молодий гравець із хорошою школою, хорошою базою. З ним працювати дуже легко, він прислуховується до наших вимог і в іграх це демонструє”.

“Також на третьому зборі до нас доєднається один із лідерів команди – Матеус. Він проходив відновлення у Бразилії під якісним спостереженням тренера з фізпідготовки, з яким у нас є комунікація, він без проблем увільється до загальної групи. Крім того, на уболівальників ФК ЮКСА очікує трансферний сюрприз від нас”.

“На перегляді знаходяться бразильці Марадона і Фого. Це молоді гравці, які мають свої сильні та слабкі сторони. Вони більш на перспективу, але не виключено, що з одним із цих гравців буде підписано контракт вже найближчим часом”.
Нагадаємо, взимку склад ЮКСА поповнив досвідчений ексзахисник збірної України Євген Селін та 32-річний нападник Адерінсола Есеола. Також у лютому Микола Цимбал анонсував приїзд бразильських футболістів на перегляд та підписання ще декількох гравців.

ЮКСА посідає друге місце у турнірній таблиці Другої ліги, набравши 40 очок. Весняну частину чемпіонату клуб із Тарасівки розпочне матчем проти Реала Фарми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *