Новий наставник для Мудрика: стало відомо імʼя фаворита на заміну Почеттіно в Челсі

Челсі – Брайтон

Головний тренер Феєнорда Арне Слот є однією з опцій на заміну Маурісіо Почеттіно в Челсі. Не виключено, що нідерландець очолить Синіх наступного сезону, повідомляють іспанські ЗМІ.

Челсі при аргентинці виступає яскраво, але нестабільно – лише 36 очок та 11-е місце після 26 турів. При цьому команда Почеттіно втратила шанс забезпечити собі вихід до єврокубків, поступившись Ліверпулю в овертаймі фіналу Кубка ліги (0:1).

Як і вся команда, нестабільний сезон проводить вінгер Синіх Михайло Мудрик. Українець забив п’ять голів і віддав три асисти у 28 матчах сезону, але вже у восьми турах АПЛ поспіль не потрапляв в основу.

Крісло під 52-річним Почеттіно нестійке. Раніше потенційним наступником аргентинця називався наставник Брайтона, який раніше тренував Шахтар, Роберто Де Дзербі.

Слота ще у травні минулого року чутки пов’язували з Тоттенгемом. Повідомлялося навіть про інтерес Шахтаря, проте на той час Арне вже продовжив контракт із роттердамським клубом.

45-річний Слот керує Феєнордом з 2021 року. У 2022 році наставник вивів клуб у фінал першого розіграшу Ліги конференцій, а минулого літа привів до Фейє до 16-го в історії (і лише другого в новому столітті) чемпіонського титулу.

Цього сезону Феєнорд йде другим в Ередівізі, на 10 очок відстаючи від ПСВ. Команда Слота фінішувала третьою в групі Ліги чемпіонів (після Атлетіко та Лаціо), а потім поступилася Ромі по пенальті у плей-офф Ліги Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *