Юрій Вернидуб оцінив зимові трансфери Кривбаса

Юрій Вернидуб

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб прокоментував трансферну політику клубу.

– Як оціните гру новачків команди – Твердохліба та Микитишина?

– Ще зарано оцінювати. Вони дуже добре працюють, адаптувались до команди. Дуже розраховую на цих футболістів. Сподіваюсь, вони якнайскоріше заграють у нас та стануть основними гравцями команди.

– Наш третій і поки що останній зимовий новачок – Натаніель Сантіні. Як можете прокоментувати його підписання?

– Він тільки нещодавно приїхав, дали йому можливість зіграти тільки 30-40 хвилин. Виступає на позиції центрального захисника. Дуже на нього розраховуємо також. Хочу, аби він якнайскоріше влився в наш колектив. Сантіні захищав кольори непоганих клубів, останній з яких «Сьон». У нас трохи просідала ланка центру оборони, тому це підсилення. Натанаелю ще потрібен час, аби він набрав свої найкращі кондиції.

– Цей збір для «Кривбасу» був не тільки навчально-тренувальним, а і збором коштів для захисників України. Чи задоволені ви і цим збором?

– Дуже. Це говорить про те, що «Кривбас», навіть перебуваючи за кордоном, займається допомогою для Збройних Сил України. І це дуже класно. Зібрали непогану суму, аби придбати автівку та передати нашим захисникам.

– «Кривбас» провів непогану трансферну кампанію. Але, як кажуть, межі досконалості не існує. Яку ланку ви б ще хотіли підсилити?

– Всі. Ви тільки що підтвердили: межі досконалості немає. Це потрібно для того, аби хлопці розуміли, що треба постійно працювати ще краще. А ми продовжимо шукати новачків, які ще більш голодні до футболу та зможуть грати ще краще, – сказав Вернидуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *