Едін Джеко оцінив шанси Боснії і Герцеговини у матчі проти збірної України

Едін Джеко

Капітан збірної Боснії і Герцеговини Едін Джеко прокоментував прийдешній матч з Україною в плей-оф відбору чемпіонату Європи-2024.

“Добре, що більшість наших гравців перебувають у конкурентоспроможній формі і відіграють важливі ролі у своїх клубах. Це одна з умов гарного результату, і тренеру буде легше зібрати команду, коли в нього є гравці, які перебувають у змагальному ритмі. Що стосується шансів на кваліфікацію, вони існують незалежно від імені суперника”.

“Зрозуміло, що Україна – великий суперник, у нас була можливість помірятися з ними силами, і ми знаємо, чого очікувати. Однак ми граємо вдома, на очах у наших вболівальників, і у нас є шанси пройти далі. У плей-оф це має бути не гарна гра, а бойова, з великою кількістю бігу, поштовхів, хитрощів. Я знаю, що ми обов’язково зробимо все можливе, щоб пройти кваліфікацію на Євро”.

“Україна має чудових гравців, чия форма фантастична. Більшість із них грають у сильних європейських командах, але як команда вони дуже згуртовані. Найкраща частина команди — це півзахист, у якому грають найдосвідченіші гравці, тому саме в середині поля ми будемо вести з ними найбільшу битву. Це досвідчена команда з гравцями, які знають, як справлятися з тиском, і цей досвід також є їхньою перевагою як команди”.

У півфіналі плей-оф відбору на Євро-2024 Україна та Боснія і Герцеговина зіграють 21 березня у Зениці, на стадіоні Биліно поле. У разі успіху команда Сергія Реброва зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль — Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для синьо-жовтих і відбудеться 26 березня.

Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *