“Героїчна гра”: Маріно Пушич назвав найкращий матч Шахтаря

Маріно Пушич

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич поділився спогадами про перемогу над Барселоною (1:0) у Лізі чемпіонів.

За словами фахівця, його підопічні показали неймовірну гру.

Якщо повернутися до деталей, які ми змінили, щоб домогтися успіху в матчі з Барселоною, то ми внесли корективи як у захист, так і в атаку – і це вийшло дуже добре. Вважаю, що команда провела героїчну гру на високому рівні у всіх сегментах футболу. Це номер один, і всі компліменти моїм хлопцям, які виконали фантастичну роботу. Як це вплинуло на мене? Я просто радий, що ми виграли гру, якщо чесно.

Я був радий, що тактика спрацювала. Я був щасливий, коли побачив, наскільки щасливі люди в клубі і як багато для них означала ця перемога, я був дуже радий, тому що ця перемога дала нам можливість залишитися в єврокубках після зимової паузи, що було головною метою, важливою метою клубу на той момент.

Тому про інші речі я зовсім не думав. Я просто такий – цілодобово перебуваю в певному тунелі й не виходжу з цього тунелю, доки не прийде час відпочити. Усе інше навколо мене справді не цікавить. Тільки моя команда, робота і люди з клубу. Це просто проходить повз мене, як я можу це пояснити. Я повністю в команді, весь у тому поєдинку, іншого я не помічаю“, – зазначив Пушич.

Нагадаємо, фахівець очолив команду в жовтні 2023 року, замінивши Патріка ван Леувена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *