“У мене був прямий контакт”: Хацкевич розповів подробиці переговорів з Ворсклою

Олександр Хацкевич

Головний тренер польського Заглембє Сосновець Олександр Хацкевич розповів, що контактував із керівництвом Ворскли до того, як перейшов у новий клуб.

У мене був прямий контакт із керівництвом Ворскли до Нового року. Мені прямо сказали, що клуб розглядає і мою кандидатуру, і інші. Після Нового року зі мною вийшли на зв’язок і повідомили, що зробили вибір на користь іншого фахівця (Сергія Долганського). Це вибір клубу, який я поважаю, і бажаю Ворсклі тільки удачі. Я завжди відкритий для пропозицій. А в цій ситуації для мене дуже важливо, що про призначення наставника Ворскли я дізнався не з преси, а від керівників клубу.

Так, я прийняв команду, яка йде на останньому місці в першій лізі, але команди, які йдуть на перших місцях, тренерів посеред сезону змінюють рідко. Тим більше, треба враховувати, що в Заглембє прийшов новий інвестор, і ситуація з клубом змінюється. Але першорядне завдання, звичайно, — це зберегти прописку в першій лізі.

У будь-якому разі, у нас попереду є ще 15 матчів, і є план, як виправити наше турнірне становище. А головне, що у нового інвестора є розуміння, як будувати майбутнє команди, клуб“.

Екс-футболіст та тренер київського Динамо очолив Заглембє у січні. 50-річний фахівець уклав контракт до 30 червня 2024 року.

Заглембє Сосновець програв останні п’ять матчів чемпіонату, а останню перемогу здобув ще у вересні. Наступний матч у Фортуна 1 Лізі новий клуб Хацкевича зіграє вдома із Прушкувом 18 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *