Маріно Пушич прокоментував рішення не продавати Судакова

Головний тренер «Шахтаря» Марино Пушич прокоментував інформацію, що клуб відхилив пропозицію щодо продажу півзахисника Георгія Судакова.

– Хочу запитати у вас про Георгія Судакова. «Шахтар» відмовився від пропозиції щодо нього і наразі він залишається з командою. Чи тішить це вас?

– Так, звісно. Кожен тренер радіє, коли може зберегти одного зі своїх найкращих гравців. Це очевидно. Я щасливий не тільки за себе, а й за команду, за клуб. Вважаю, це гарний сигнал для Європи, що ми можемо залишати собі якісних футболістів, що ми не продаємо тільки аби продати.

Я казав гравцям, що вони повинні мати амбіції досягати найвищого рівня, але спершу мусять старанно працювати та вдосконалюватися.

Якщо дивитися на те, як працює Судаков, то, відверто кажучи, з першої секунди мого перебування в клубі наше з ним спілкування було чудовим. Він прогресує кожного дня, показує гарний приклад іншим. Думаю, протягом наступних кількох місяців продемонструє ще кращий прогрес.

Також завжди радію, коли клуб та хороший футболіст нарешті ухвалюють рішення про перехід на найвищий рівень. Це добре, нормальний процес у футбольному бізнесі. Але зараз я щасливий, що він залишається з нами, щоб продовжити свій розвиток, – сказав Пушич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *