“Його місце займе Даріо Срна”: директор Дніпра-1 – про можливий перехід Андрія Русола в Карпати

Андрій Русол

Комерційний директор “Дніпра-1” В’ячеслав Фрідман у своєрідній дніпровській жартівливій формі прокоментував інформацію ЗМІ про те, що директор дніпровського клубу Андрій Русол може перейти до “Карпат”.

– Русол зараз не в офісі, тож відповім йому через пресу. Мені вже набридло вмовляти його нікуди не переходити. Нехай іде, куди хоче. У нас є домовленість, що у разі переходу Русола до “Карпат” його місце займе Даріо Срна. Тож “Дніпро-1” нічого не втратить.

А якщо серйозно, то відповім так. Будь-який жарт хороший, якщо його вимовляють один раз. Якщо жартують двічі, маю на увазі ситуацію з Русолом, то це вже моветон, або як кажуть у народі: “Баден-Баден”. Якщо “Трибуна” (яка видала інформацію про Русола в “Карпатах”, – прим.) хоче перетворитися на жовту пресу, то своє завдання вона виконує чудово і йде до цього семимильними кроками.

– Також ЗМІ писали, що до “Карпат” повинні перейти деякі співробітники адміністративного штабу “Дніпра-1”.

– Ніхто нікуди не йде.

– Але ваш колишній співробітник Гліб Корнієнко працює у “Карпатах”. Аж раптом переманити вирішив?

– Гліб Корнієнко не втік від нас до “Карпат”, просто у нас із ним закінчився період співпраці. Ми його припинили за взаємною домовленістю. Корнієнко – менеджер, який фізично перебуває у Бразилії та пропонує місцевих гравців. Нехай “Карпатам” пропонує бразильців, нам поки що не потрібно.

– А скільки б ви оцінили Русола, якщо який-небудь клуб його захоче переманити?

– Як можна оцінити людину, яка є засновником та акціонером клубу? Русол не може працювати в іншому клубі та залишатися акціонером “Дніпра-1”. Якщо без образ порівнювати працівників із товаром, то Русол – це товар, який не продається.

– Кому вигідно поширювати неперевірену інформацію про Русола та навіщо?

– Думаю, це вигідно клубам-конкурентам “Дніпра-1”, а кому саме – нам нецікаво з’ясовувати. Схоже, нас бояться, а це вже щось говорить. Отже, ми йдемо правильним шляхом.

Джерело: Трибуна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *