Артем Федецький розкритикував легенду МЮ через його хейт в бік Зінченка

Артем Федецький вважає, що Гарі Невілл даремно критикує Зінченка.

– Зінченка критикують не тільки вболівальники, а й відомі експерти, наприклад, Пол Мерсон та Гаррі Невілл, які кажуть, що українець єдина слабка ланка в Арсеналі.

Хай менше розказують, а Саня нехай менше читає. У мій час також вистачало різних експертів, які мене критикували. Хтось вважав мене зовсім не зрозумілим футболістом, але я ніколи не звертав на це уваги, хай собі говорять.

Невілл – це фігура у футболі, але в першу чергу він повинен бути професіоналом. Він колишній гравець і повинен знати, що футбол – це щоденна шалена праця над собою. Якщо він висловлює свою думку, то повинен бути професіоналом в ролі експерта, а не просто розкидатися гучними словами.

Помилки треба розбирати дипломатично правильно та об’єктивно, а не вішати ярлики. Невілл займається жовтим хейтом і дешевим популізмом. Сашку не треба звертати на нього увагу.

Я із Зінченком пересікався у збірній, коли Саня був молодим, бачив його відношення до футболу. Він кожен день працював над собою. Коли Зіна потрапив в Манчестер Сіті, то багато людей сміялися та не вірили в його перспективи, але Саня своїм старанням довів, що є гравцем світового рівня”, – сказав Федецький у коментарі “Українському клубу“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *