Юрій Вернидуб – про другу частину сезону: “У нас буде 13 фіналів”

Юрій Вернидуб

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб оцінив прогрес своєї команди.

– Як ви оцінюєте прогрес ваших підопічних? На скільки ви задоволені результатом? Чи це ще не пік для багатьох?

Я дуже задоволений усією командою, усіма хлопцями які є в «Кривбасі», і які прийшли. У такий нелегкий час декому страшно, хлопці прийшли, знаючи, що «Кривбас» тренується у Кривому Розі, нікуди не виїжджає, і також всі ігри домашні приймає у Кривому Розі, хоча це не так і далеко від зони бойових дій.

Я задоволений всіма хлопцями, що вони не побоялися і прийшли до «Кривбаса».Якби у кожного з них не було б довіри до тренерського штабу та керівництва ФК «Кривбас», такого підйому в них не було. І це дуже добре, що вони розуміють кожного тренера, тренерський штаб, в тому числі і мене, і це дійсно додає їм ту вартість, яка в них є на даний момент.

Я дуже задоволений кожним з них, самовіддачою, і тою працею, яку вони роблять на кожному тренуванні та ігрі чемпіонату. Ми з ними зустрілися, поговорили, поставили собі ціль, що ми маємо бути збалансованою, дисциплінованою, класною командою, яка хоче чогось досягти.

На сьогоднішній момент ми не досягли нічого, а це досягнення ми побачимо в кінці цього чемпіонату. Вони розуміють, що кожна гра, яка залишилась з 13 турів, буде як фінал.

Є ще над чим працювати, і ми будемо йти до того, буде працювати щоб досягнути цього результату. Я і тренерський штаб думаємо, що це ще не пік в хлопців, що можна ще досягати кращих результатів. Я дуже на це розраховую, – сказав Вернидуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *