Віктор Скрипник пояснив, чому Ворскла слабко почала сезон

Віктор Скрипник

20 грудня 54-річний український фахівець Віктор Скрипник офіційно залишив полтавську «Ворсклу» та очолив харківський «Металіст 1925».

54-річний український фахівець розповів, чому полтавці провалили старт сезону 2023/24 незважаючи на те, що минулої кампанії посіли 5-те місце в УПЛ:

«Я був у Ворсклі з літа 2022 року, прийшов новий тренер зі своїми заморочками. Поки ми з командою звикали один до одного, минув час. Здавалося, останні п’ять ігор чемпіонату виграємо та посідаємо п’яте місце! Усі молодці, всі красені.

Але влітку 2023 року трапляється те, що трапляється. Ідуть найкращі гравці. По-перше, Вася Кравець. Лівий захисник, стабілізував у нас гру позаду. З ним і Женя Павлюк підріс. Та й інші захисники теж мають майстерність. Але Кравець іде. Йде Таулант Сефері, який провів 13 голів за чемпіонат.

Іде важливий півзахисник Денис Олійник. Денис має колосальний досвід, м’яча не боїться, взагалі таких гравців можна на пальцях перерахувати. Водночас Ворсклу залишають три основні гравці. Олійник не хотів покидати Ворсклу? Я в курсі. Але клуб та гравці не зійшлися на умовах. Ворскла хотіла по-своєму, гравець по-своєму, не зійшлися, це нормальна ситуація. Страждає в такому разі вболівальник команди, і тренер, якому цей гравець був потрібен.

Ми щойно врятували, можна сказати, сезон. Дістали Олександрію, посіли п’яте місце. Всі задоволені. Але в мене йдуть три гравці. Замість них приходить молодь та два бразильці, в оренду. І повернувся Якубу. Один бразилець зламався за місяць, другий грає нормально, але йому ще треба звикати до жорсткості та в’язкості українського чемпіонату.

І ось відповідь на ваше запитання, чому почали слабко, а потім розігралися. Це процес. Ти спочатку сідаєш, а потім воно виростає і дає плоди. І з’являється можливість наступного кроку», – заявив Скрипник у коментарі для “Українського футболу“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *