Директор Дніпра-1 пояснив, чому результати команди покращилися з приходом Максимова

Дніпро-1

Комерційний директор «Дніпра-1» В’ячеслав Фрідман розповів про причини прогресу команди після призначення Юрія Максимова головним тренером.

Начебто ми нічого не міняли – ті ж самі гравці. Тут складно щось сказати, чому відбувся такий прогрес, і команда так стрімко пішла нагору. Максимов у нас працює лише три місяці. Напевно, якісь слова в роздягальні, якісь настанови на тренуваннях, якісь жарти і загальні командні збори дали такий ефект. 

Максимов з’єднав воєдино все те, що було у нас гарне. Плюс до всього, з часом усі футболісти і фізично, і морально відійшли, набрали форму – Піхальонок, Сваток, Бабенко, Сарапій, Рубчинський. Так я можу перерахувати весь колектив. Філіппов ожив у нашому колективі. Хлопець, не пройшовши командні збори, через ігри набирав форму. 

– Тобто, прихід Максимова дав насамперед психологічний ефект?

Саме це я й хотів сказати. З приходом нового тренера будь-яка команда майже завжди відчуває психологічний підйом. Максимов не проводив із командою зборів. Коли він прийшов, то казав, що не розуміє, у якому фізичному стані перебувають гравці. Саме психологічний чинник тут зіграв першочергову роль, – сказав Фрідман у коментарі “Українському футболу“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *