Геннадій Буткевич пояснив, чому хоче збудувати для Полісся сучасний стадіон

Геннадій Буткевич

Президент «Полісся» Геннадій Буткевич розказав, чому вирішив побудувати в Житомирі новий стадіон.

«Наша команда росте. Зростають і потреби. Ми запросили фахівців, які проаналізували можливості до реконструкції центрального міського стадіону Житомира. Є проблеми з наявністю легкоатлетичної доріжки. Це, зокрема, має значення й для трансляторів. Є проблеми з можливістю розширення території та зведення нових виїздів, а це потрібно для проведення міжнародних матчів.

Це дуже добре, що для громади реконструювали головну арену міста. Вона буде корисною для інших видів спорту, для важливих масових заходів. Але ми запланували будівництво мультифункціонального сучасного стадіону, який враховуватиме вимоги УЄФА та потреби футбольного клубу. Ще один стадіон для Житомира, тим більше такий – це прекрасно. Місто мріє прийняти матч національної збірної України, єврокубки. 

Роботи ми почнемо вже в наступному році. Орієнтовна місткість стадіону – 10-12 тисяч глядачів. Він матиме багато інноваційних рішень для зручності глядачів і учасників матчу. А також будуть заплановані всі вимоги для сучасної спортивної споруди стосовно комфорту, безпеки, роботи в дні матчів і в інший час», – сказав Буткевич у коментарі “Українському футболу“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *