Сергій Ребров вперше прокоментував можливе призначення Андрія Шевченка президентом УАФ

Сергій Ребров

Головний тренер збірної України Сергій Ребров підтримав висування Андрія Шевченка кандидатом на виборах президента Української асоціації футболу (УАФ).

Він повинен сам вирішувати, що йому робити. Якщо Шевченко буде керувати нашим футболом, то це буде гарно для усіх. Це та людина, з якою можна спілкуватися та знайти спільну мову. Якщо його оберуть президентом УАФ, то я йому бажаю лише успіхів. Це дуже відповідальна посада. Дуже непросто піти на такий крок. Буду підтримувати Шевченка і зроблю все, щоб допомогти“, – сказав Ребров.

12 грудня Андрія Шевченка було офіційно висунуто в кандидати на посаду президента УАФ. Екс-тренер збірної України прийняв пропозицію балотуватися на відповідальну посаду, взявши час на підготовку програми та підбір команди.

Кандидатуру Шевченка підтримали вже 19 постійних колективних членів організації із 27. Українська Прем’єр-ліга утрималася від свого голосу, оскільки провела своє засідання раніше рішення Шевченка щодо участі у виборах. Сам Шевченко буде єдиним та безальтернативним кандидатом на виборах голови УАФ.

Виконком УАФ офіційно затвердив провести позачерговий конгрес УАФ 25 січня 2024 року. Засідання відбудеться у київському Будинку футболу, початок – о 12:00. Було затверджено порядок денний конгресу, одним із пунктів якого є «Про обрання президента УАФ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *