Чорноморець – Колос: слова Ярослава Вишняка після матчу

10 грудня відбувся матч 17-го туру УПЛ між командами «Чорноморець» та «Колос». Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь одеситів. Після завершення зустрічі наставник клубу з Ковалівки Ярослав Вишняк прокоментував поразку своїх підопічних:

«Гра була до забитого м’яча. В принципі, це було видно. Десь ми допустили помилку, яка призвела до пенальті у наші ворота. Пропустили цей м’яч і вже складно було відігруватися. Хоча часу ще було достатньо, але створити нормального тиску ми не змогли. Ось так і програли гру.

«Чорноморець» після забитого голу грав по рахунку, команда старалася зберегти результат, тому сіла в оборону. Ми тиснули їх, але не змогли створити навіть момент, який би вважався гольовим. Була навала, були подачі в карний майданчик, але в цілому нічого не виходило. До забитого м’яча, психологія спрацювала.

Зараз наша команда йде у відпустку. 10 січня ми збираємось, перший підготовчий етап у нас буде в Ковалівці. І потім плануємо, що будуть збори в Туреччині з 27 січня по 17 лютого. В цей день плануємо повернутися в Україну і безпосередньо готуватися до першого туру після зимової паузи проти «Вереса».

Стосовно новачків – у нас є гравці, яких ми підписали, але вони були травмовані. Лукас Ранжел, Каріока, Тотовицький. Ранжел вже відновився під кінець першої половини чемпіонату, але ми його вирішили вже не рухати, щоб не нашкодити і розраховувати на нього у другій половині сезону.

Так само по Тотовицькому, який відновився лише після дванадцятого туру. Потім захворів і минулий тур пропустив. Плюс Дієго, який отримав травму, плюс у нас Цуріков випав. Це той резерв внутрішній, який ми можемо використовувати. Плюс Оріховського ще можна додати, який довгий термін не грав. Це все наш резерв, наш потенціал. Але якщо буде змога, то звичайно ми будемо прагнути підписати нових гравців, але тільки тих, хто зможе підсилити нашу гру безпосередньо в стартовому складі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *