Рустам Худжамов висловив свою думку щодо обрання Андрія Шевченка президентом УАФ

Андрій Шевченко

Колишній голкіпер Рустам Худжамов прокоментував вибори президента Української асоціації футболу. Екс-воротар уточнив інформацію про його участь у виборах у команді Романа Зозулі.

Поки нема чого коментувати, бо ми з Романом говорили, але це було досить давно – десь місяць тому. Якщо Зозуля каже, що поставив ідею на паузу через призначення Андрія Шевченка – тоді так.

Дивіться, у мене поки що думок немає щодо Шевченка, тому що я зайнятий був весь день, не читав, не знаю. Якщо це піде на користь українському футболу – супер. Це все одно завжди вимірюється якістю роботи. Те, що у нас є на виході“.

Виконком УАФ офіційно затвердив провести позачерговий конгрес УАФ 25 січня 2024 року. Засідання відбудеться у київському Будинку футболу, початок – о 12:00. Вирішується питання участі у роботі заходу представників ФІФА та УЄФА.

Раніше більшість колективних членів УАФ — регіональних футбольних асоціацій — виступили з вимогами про відставку Анатолія Дем’яненка з посади першого віце-президента (УАФ), призначення тимчасового виконувача обов’язків генерального секретаря організації, а також проведення незалежної аудиторської перевірки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *