Артем Федецький висловився щодо можливого обрання Андрія Шевченка президентом УАФ

Андрій Шевченко

38-річний український екс-футболіст Артем Федецький поділився думками про можливе обрання легенди України Андрія Шевченка на пост президента УАФ.

«Зрозуміло, що Шевченко – це авторитетна людина. Він зарекомендував себе насамперед як футболіст, як один із найзірковіших сучасностей, не лише в Україні. А чи спробує серйозно змінити весь цей механізм… Якщо він заходить, то він повинен заходити зі своєю командою. Абсолютно новою та амбітною командою. З тими людьми, в яких він впевнений, що працюватимуть на благо українського футболу. Про щось інше не може бути й мови.

Є певний термін. Команда відпрацювала – і що вона виконала, а що ні. Повинен здійснюватись аудит результату роботи. Тому, думаю, потрібен час, не так просто. А чи зможе чи ні – напевно, якщо призначать, бо ще будуть вибори, Шевченко озвучить свої цілі. Якщо змінить ту вертикаль, яка, як на мене, неправильно працює навіть під час війни. Розуміємо, що насамперед це допомога нашим військовим. Але хлопці воюють, боронячи нас. Вони мають бачити результат якоїсь роботи, що країна не зупинилася, далі рухається, розвивається.

Найголовніше – це команда Шевченка. Наскільки я знаю, є люди, які готові допомагати йому. Це те, що я знаю, але вибачте, не можу поділитися прізвищами», – заявив Федецький.

Джерело: Трибуна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *