Маріно Пушич: “Є ймовірність, що взимку ми зробимо якісь трансферні кроки”

Головний тренер «Шахтаря» Марино Пушич відповів на питання щодо можливої активності клубу на зимовому трансферному ринку.

– Наближається до завершення перша частина сезону. Задоволені місцем команди в таблиці?

– Як я казав до гри, сьогодні розпочалася друга частина сезону, і, тут ви маєте рацію, для нас дуже важливо було стартувати добре, з перемоги. Ми це зробили. Попереду ще два матчі, будемо йти від гри до гри. Дуже важливо добре розпочати – ми це сьогодні зробили, і я радий цьому.

– Якщо «Шахтар» виграє перенесені поєдинки, стане лідером чемпіонату. У зв’язку з цим запитання: чи плануєте ви взимку підсилення та у які лінії?

Маю багато планів, як і завжди. Це хороше запитання. Але нам ще потрібно перемогти, тому ми рухаємося від матчу до матчу і мусимо добре грати, щоб перемагати, як ми це робили в другому таймі. Як я вже казав сьогодні своїм гравцям, у команді є конкуренція, це те, що потрібно топовому клубу, щоб розвиватися і показувати результат.

Під час зимової перерви ми побачимо наші можливості й наші подальші дії. Але, як і в кожному клубі світу, гравці шукають способи вдосконалити себе – і на своїх позиціях, і як команда в цілому. Це стосується і нас, але це не означає, що взимку ми зробимо якісь кроки. Є ймовірність, але я не знаю точно, – сказав Пушич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *