“За п’ять місяців команда не робиться, треба час”: Маркевич підбив підсумки свого півріччя на чолі Карпат

Мирон Маркевич підбив підсумки виступів ФК Карпати у першій половині сезону.

– Ми закінчили цей рік на першому місці в турнірній таблиці, я радий цьому. Щодо сьогоднішнього матчу, то перший тайм був невиразний. Довелося трошки посваритися з хлопцями, донести до них, що так грати не можна. Добре, що вони мене послухали. Другий тайм був набагато кращим, тому є результат.

– Яка ситуація з травмованими Саківим та Рябовим і чому замінили Костенка?

– Костенка замінили після першого тайму теж через ушкодження. Його вдарили в голову, Ян відчув біль. Саківу зараз роблять знімок, а щодо Рябова то в нього набряк гомілкостоп. Добре, що сьогодні була заключна гра року і я думаю, що до зборів Артур буде готовий.

– На скільки відсотків зміниться команда під час зимової паузи?

– Звичайно, що певні зміни будуть. Поки що ми не можемо нічого сказати, адже йдуть перемовини з футболістами. Чи вдасться нам підписати нових гравців – буде зрозуміло протягом місяця. Звісно, що ми хотіли би підсилитися, але це залежить від перемовин. Тому побачимо.

– Який матч “Карпат” у цьому році вам сподобався найбільше?

– Домашній поєдинок проти “Агробізнесу” – від початку і до кінця. Решта матчів подобалися фрагментами. Був дуже хороший перший тайм з “Епіцентром”, але провалили другий. Сьогодні невдало зіграли у першій половині зустрічі та зовсім інша гра була в другій. Ми ніяк не можемо добитися від гравців, щоб протягом усіх 90 хвилин ми діяли стабільно: вийшли, добре почали та завершили. Але за п’ять місяців команда не робиться, треба час. Зараз будуть зимові збори, влітку ми не мали такої можливості. Основне було зібрати команду. Однак відзначу, що з кожним матчем ми граємо краще.

– Є список гравців, які вже точно залишать “Карпати”?

– Поки що ми нікого відправляти не будемо. Зараз не так легко знайти футболістів. Наразі гравці, які є в нашому розпорядженні, готуватимуться до другого кола. Залежить ще від того, кого ми візьмемо. Можливо, тоді хтось піде в оренду.

– Іґор Невес забив вісім м’ячів, Амбросій Чачуа – п’ять. Що скажете про їхню гру?

– Чачуа молодець, він старається і повністю віддається грі. Кожен матч проводить без замін, кожен поєдинок пробігає 12 кілометрів, це дуже високий показник. Амбросій – справжній капітан. Щодо Іґора Невеса, то він теж демонструє непоганий результат, але звичайно, що ми шукаємо ще нападника, тому що він у нас один. Це зараз наш найбільший дефіцит, адже один форвард не зможе витягнути друге коло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *