Легендарний Олег Лужний відреагував на призначення Шовковського головним тренером Динамо

Олег Лужний

Легендарний екс-футболіст київського “Динамо” і збірної України Олег Лужний прокоментував призначення Олександра Шовковського виконуючим обов’язки головного тренера київського клубу.

Я не знаю, що Шовковський являє собою як тренер, тому не можу про це говорити.

Все буде видно за результатами, продемонстрованими “Динамо”. Я бажаю йому тільки удачі і хочу, щоб у Олександра все вийшло. Я кожному тренеру киян бажаю повернути славу “Динамо” і знову підняти його до вершин, яких заслуговує цей легендарний клуб.

І взагалі сподіваюся, що і “Динамо”, і інші українські клуби докладуть усіх зусиль для відродження рівня нашого чемпіонату часів 10-15-річної давності. Саме в той період, на мій погляд, українська ліга була на високому і якісному рівні і була конкурентною в Європі“, – наводить слова Олега Лужного Sportarena.

Нагадаємо, Олександр Шовковський змінив на посаді головного тренера ” Динамо” румунського фахівця Мірчу Луческу, який подав у відставку на тлі незадовільних результатів команди в поточному сезоні.

Під керівництвом Шовковського “біло-сині” зіграли один матч – в рамках 14-го туру УПЛ “Динамо” обіграло “Кривбас”.

У турнірній таблиці чемпіонату України “Динамо” займає 8-е місце, набравши 19 очок за 11 зіграних матчів. У наступному турі Української Прем’єр-ліги команда Олександра Шовковського зустрінеться з львівським “Рухом”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *