Чорноморець – Рух: Віталій Пономарьов підбив підсумки матчу 14-го туру УПЛ

Віталій Пономарьов

Головний тренер львівського Руху Віталій Пономарьов прокоментував перемогу над одеським Чорноморцем у 14-му турі Української Премʼєр-ліги.

«Ми завжди граємо агресивно. Ми не відходимо від своїх принципів. У нас молода команда. Ми хочемо, щоб вона прогресувала, щоб вона в кожному матчі грала з позиції тиску.

Ми практично в усіх останніх матчах мали територіальну й ігрову перевагу. Однак результати не завжди позитивні. Дається в знаки молодість футболістів. Вони мають пройти через ті помилки. Я їм сказав, що треба грати в той футбол, що ми тренуємо, щоб розвиватись. У перерві я просив лишатися психологічно стійкими, попри будь-які обставини на футбольному полі.

Не можу сказати, що гра дуже змінилась на початку другого тайму. Чорноморець забив не зовсім логічний гол. Наш захисник вибивав, тому не можу сказати, що це логічний ігровий гол. Ми ж далі гнули свою лінію. Нині дуже важлива якість гри. Буде якісна гра, прийдуть результати».

“Рух” набрав 24 очки та займає пʼяте місце у турнірній таблиці чемпіонату України з футболу. “Чорноморець” з 19 балами йде на 7-й сходинці.

У наступному турі УПЛ “Рух” зіграє проти київського “Динамо”, одеський “Чорноморець” зустрінеться з “Дніпром-1”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *