Юрій Вернидуб прокоментував поразку Кривбаса проти Динамо у 14-му турі УПЛ

Юрій Вернидуб

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб прокоментував поразку його команди проти київського Динамо у 14-му турі Української Премʼєр-ліги та вилучення Бескоровайного.

Перш за все хочу сказати, що був непоганий матч у виконанні обох команд. І Кривбас, і Динамо хотіли перемогти. Так, ми програли сьогодні, але я не бачу нічого страшного. Найголовніше, що є гра. Ми грали все одно. Пропустили м’яч, ішли вперед, хотіли відігратися, але сталася червона картка. Якщо я скажу, що там нічого не будо, то будуть говорити, що Вернидуб не любить програвати. Подивіться та зробіть висновки, чи був там дотик до гравця з боку Бескоровайного. Що є, то є.

Понад 75 хвилин у меншості, але ми грали, ми хотіли забити. У нас були моменти для цього. Не пощастило. Я можу привітати Динамо з перемогою, але ми програли бій, а не війну. Будемо рухатися далі, кожна гра для нас – це гра, в якій ми хочемо взяти 3 бали“.

“Динамо” набрало 19 очок і піднялося на 8-е місце в турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги. “Кривбас”, у свою чергу, втратив лідерство. З 27 балами команда Юрія Вернидуба опустилася на друге місце.

У наступному турі чемпіонату України “Кривбас” зіграє проти “Миная”, “Динамо” зустрінеться з львівським “Рухом”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *