Воротар Локомотива – бразильцеві ЮКСА: “Я тр***в твою маму”. Гучний скандал у Другій лізі України

Скандальний епізод відбувся під час матчу Другої ліги між ФК ЮКСА та київським Локомотивом (1:1).

На 88-й хвилині запасний голкіпер “залізничників” Михайло Абрамов англійською мовою звернувся до бразильського легіонера господарів Матеуса і сказав: ““You understand English? I fu**ed your mother”.

Все це сталося на очах резервного арбітра гри Романа Галіцина. Він передав інформацію головному рефері в полі Артему Артеменку, а той попросив Абрамова залишити межі стадіону, показавши пряму червону картку. Даний епізод зафіксований суддівською бригадою у рапорті.

У офіційній заяві ФК ЮКСА вказано, що в компенсований час, під час святкування голу Локомотива, захисник “залізничників” Данило Сидоренко показав нецензурний жест лаві запасних футбольного клубу ЮКСА, що чітко видно на записі відеотрансляції поєдинку.

Я шокований цим ганебним випадком! Футбол – це не просто гра, це – унікальне соціальне явище, яке дарує приємні емоції, радість та віру, виховує повагу та характер, дає чіткі життєві орієнтири.

Футбольне середовище має об’єднувати спільними цінностями, а не розділяти нас мовою образ, ворожнечі та агресії. Сьогодні, коли країна бореться із зовнішнім підступним та жорстоким ворогом, ми не можемо дозволити такими вчинками робити нас слабкими та вразливими“, – сказав президент футбольного клуба ЮКСА Сергій Леснік.

ЮКСА за 14 матчів набрала 33 очки і посідає третє місце. Локомотив, який невдало почав сезон, тепер має 12 балів, що дозволяє посідати 12-е місце.

Це не єдиний скандал в українському футболі за останні декілька днів. У матчі Першої ліги гравець Діназа вдарив головою арбітра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *