Наставник Буковини прокоментував успіх своїх гравців у матчі з Металістом

Після поєдинку «Металіст» – «Буковина», який завершився вольовою перемогою «жовто-чорних» з рахунком 3:2, з журналістами поспілкувався головний тренер чернівецької команди Андрій Мельничук.

«Найперше хочу подякувати нашим Збройним Силам, які нас оберігають та завдяки яким ми змогли дограти цей матч. Була оголошена повітряна тривога, поєдинок було призупинено на дві з половиною години. Під час вимушеної паузи ми проаналізували свої помилки. Ми ретельно готувалися до гри з «Металістом» і чітко розуміли, як нам діяти з перших хвилин. Розраховували на швидкі контратаки, так і забили перший гол. Але потім ми провалили центр поля, з гри фактично випали наші центральні півзахисники.

«Металіст» – команда, яка демонструє комбінаційний футбол. У складі харківського клубу багато перспективних футболістів, а також кваліфікований тренер. Потенціал у цієї команди досить помітний. Бажаю успіху «Металісту» та якнайшвидшого повернення до елітного дивізіону. 

По ходу матчу нам довелося перебудуватися, зробили ставку на вертикальний футбол та додати агресивності в лінії атаки. Також підсилили гру футболісти, які вийшли на заміну. У нас був план Б, який спрацював. Хочу подякувати своїм підопічним за самовіддачу, характер. Вони проявили справжні бійцівські якості.

Так, «Металіст» володів ініціативою та переважав нас протягом деякого часу, але після того, як наша команда перебудувалася та почала грати в зовсім інший футбол, нам вдалося досягти результату. Вважаю, що «Буковина» здобула заслужену перемогу. Нам вдалося виграти за рахунок бажання, характеру та досвіду».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *