Епціцентр – Карпати: Мирон Маркевич поділився очікуваннями від матчу

Мирон Маркевич

Наставник Карпат Мирон Маркевич поділився очікуваннями від гри проти Епіцентра в рамках матчу Першої ліги.

“Я не думаю, що на підготовку до поєдинку з “Епіцентром” впливає те, що у нас є лише п’ять днів після минулого матчу. Ми працювали і у тижневому циклі, і у скороченому п’ятиденному варіанті. Тренерський штаб нічого не змінював – усе по відпрацьованій схемі.

“Епіцентр” веде боротьбу за потрапляння в першу п’ятірку. Звичайно, що вони будуть на нас серйозно налаштовуватися. Ми не повинні програти у бажанні. Також не потрібно припускатися тих помилок, які у нас були в першому колі. Адже перший тайм у Львові ми програли – не за рахунком, а за грою. “Епіцентр” краще виглядав.

Ми аналізували останній матч цієї команди. Вони намагаються грати у футбол через контроль м’яча. “Епіцентр” виділяється у нашій групі, тому буде непросто. Я не думаю, що будуть якісь несподіванки від Сергія Нагорняка. Можливо, певні тактичні зміни, але це вже побачимо на полі. Треба відзначити, що він підготував досить добру команду.

Кадрова ситуація? Саків вийшов у минулому матчі та добре відіграв. Зараз вже повернулися після дискваліфікації Сухар і Рябов. Тому маємо приємні роздуми над тим, кого ставити у стартовий склад у суботу. Хоча можу сказати, що ми вже майже визначилися з тими гравцями, які вийдуть у Кам’янці-Подільському з перших хвилин. Однак попереду остаточне рішення. Додам, що лазарет команди зараз порожній і це не може не тішити”, – сказав Мирон Маркевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *