Мірча Луческу детально висловився про свою відставку з Динамо

Мірча Луческу

Колишній тренер київського Динамо Мірча Луческу підбив підсумки своєї роботи в Україні.

“Не хочу говорити про гру. Хочу сказати, що 15 років віддав футболу в Україні та вирішив закінчити кар’єру. Це моя остання гра. Подякував гравцям Шахтаря та Динамо. Сподіваюся, частка мене залишилася в Україні. Вдячний президенту Шахтаря Рінату Ахметову та президенту Динамо Ігорю Суркісу. Хотілося закінчити інакше, але всьому приходить кінець. І кар’єрі гравця, і кар’єрі тренера.

«Якщо все ж таки сказати про матч, то перемогла більш досвідчена команда. Ми свої шанси не використали. Динамо має майбутнє, має молодь. Однак потрібно багато працювати, щоб досягти успіху. Впевнений, що майбутнє має і Динамо, і Україна.

«Мені було складно пережити війну, ці хвилини мовчання… З роками стаєш дуже сентиментальним. Весь час думаю про тих, хто гине на фронті, мирне населення. Це складно поєднувати з футболом. Дякую Україні за 15 прекрасних років. Усім миру та здоров’я. І щасливого майбутнього.

З початку війни я був тут, я не їхав. Команда у нас молода, і, можливо, мій тиск був надто великим. І я беру відповідальність за останні результати. Всім дякую“, – сказав Луческу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *