Офіційно: Мірча Луческу покинув посаду головного тренера Динамо

Мірча Луческу

Мірча Луческу йде з посади головного тренера команди після поразки від Шахтаря. Гра завершилася перемогою “гірників” з рахунком 1:0.

Про це оголосив сам румунський спеціаліст після гри з “гірниками”.

Всьому приходить кінець. Я віддав 15 років українському футболу, гра проти “Шахтаря” була останньою для мене на чолі “Динамо“, – сказав Луческу.

Контракт Мірчі Луческу з київським “Динамо” був розрахований до літа 2024 року, однак на тлі незадовільних результатів “біло-синіх” румунський фахівець прийняв рішення покинути свій пост.

Відзначимо, що “Динамо” не може виграти в рамках УПЛ в чотирьох іграх поспіль – одна нічия і три поразки. У турнірній таблиці чемпіонату України “біло-сині” займають 7-е місце, набравши всього 16 очок за 10 ігор.

Нагадаємо, Мірча Луческу очолив київське “Динамо” влітку 2020 року. У дебютному сезоні під керівництвом румунського спеціаліста “біло-сині” виграли чемпіонат України, а також Кубок і Суперкубок країни.

З 2004 по 2016 рік румунський фахівець тренував Шахтар. Тому його призначення в Динамо жорстко критикували ультрас “біло-синіх”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *