Гравець Ворскли поділився емоціями від матчу проти Оболоні

Досвідчений захисник Ворскли Ігор Пердута поділився емоціями від матчу 1/4 Кубка України проти Оболоні.

Ми зразково провели перший тайм. Були готові до того, що господарі з допомогою довгих передач намагатимуться загострити ситуацію біля наших воріт. Ось чому було важливо завдяки надійній підстраховці, підбиранням в опорній зоні позбутися небезпеки. На цьому акцентував увагу наш головний тренер Віктор Скрипник. А за найменшої нагоди старатися швидко переходити до наступу. Цей тактичний хід приніс дивіденди, адже двічі змушували капітулювати воротаря киян.

Проте це аж ніяк не значить,що після цього «пивовари» викинули білий прапор. В другому таймі вони додали обертів, були настирливими й довелося діяти з максимальною викладкою. Остаточно повірили, що свого вже не упустимо лише на 69-й хвилині, коли забили втретє.

Кого би виокремив серед партнерів? Звичайно, Руслана Степанюка, який відкрив рахунок, а потім зробив ще дві результативні передачі.

З ким би хотіли зустрітися в півфіналі? Про це ще не думали. Зараз повертаємося на клубному автобусі до Полтави і просто насолоджуємося здобутою вікторією“, – сказав капітан Ворскли у коментарі для Sport.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *