Легенда Шахтаря: “Дібанго та Макуана прикрасили б склад нинішнього Динамо”

Мірча Луческу

Колишній гравець донецького Шахтаря Олександр Сопко поділився очікуваннями від гри “гірників” з Динамо, а також розповів, що думає про Мірчу Луческу.

“Київське Динамо – команда молода, і припускається помилок. Однак у складі “біло-синіх” багато гравців національної та молодіжної збірних, є й досвідчені виконавці. Тому скаржитися, що Динамо укомплектоване гірше за інші клуби УПЛ, неправильно. І невірно стверджувати, що іноземці в Україну не їдуть.

Згадаймо лише приклад Кривбаса, у складі якого зараз чимало легіонерів, і є такий якісний виконавець, як Дібанго, і яскравий приклад Полісся – з Макуаною. Хтось їх привіз в Україну. Думаю, що ці гравці і склад Динамо прикрасили б. І чому у Калитвинцева з Поліссям, і навіть в Оболоні виходить перемагати “біло-синіх”, а Динамо їм поступається?

За рівних можливостей у всьому іншому виникає питання до тренера. І в мене одна відповідь: вік. Мірча Луческу хоче виграти нинішній чемпіонат України і піти переможцем. Це буде його сатисфакцією – за критику, за докори вболівальників. Він думає: виграю золото і це все переважить“, – сказав Сопко у коментарі для FootBoom.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *