Мирон Маркевич: “В УПЛ без новачків не обійтися”

Мирон Маркевич розповів про цілі Карпат на цей сезон.

 За ті чотири місяці, що я знову біля керма «Карпат», важко зліпити команду, яка б відповідала твоїй тренерській філософії. Для порівняння уточню, що коли очолював «Металіст», то в мене пішло п’ять років, аби він став командою європейського рівня. Треба бути реалістом, в «Карпатах» в мене стільки часу немає, тому разом з асистентами намагатимемось якось пришвидшити цей процес.

Чи гарантували ми вже собі вихід в УПЛ? Я б не був таким категоричним. В нас ще попереду серйозні опоненти, як на першому етапі, так і в «Чемпіонській» групі, де амбітні плани не лише в «Інгульця», а й в «Вікторії», «Маріуполя». Отож, як на мене, все найцікавіше ще попереду. Тим паче, що наше завдання не тільки підвищитися в класі, а й бажано з першого місця. Ба більше, на кожному тренуванні налаштовую підопічних, аби вони демонстрували гру, яка подобається уболівальникам, перемагали ефектно. На жаль, поки що з цим не завжди виходить, так, як би того хотілося.

Хотілося б значно якісніших дій при завершенні атак. Хоча слід сказати, що переважна більшість підопічних з кожним матчем таки додає. Важливо, що їм є з кого брати приклад: капітан команди Амбросій Чачуа, мабуть, єдиний хто повністю виправдовує мої сподівання. Ось чому я був ініціатором того, щоб йому запропонували підписати новий довготривалий контракт на кращих фінансових умовах.

Наші селекціонери постійно працюють над пошуком виконавців, які б підсилили склад. Тому з прицілом на виступи вже наступного сезону в УПЛ, без новачків не обійтися. Поки що йде становлення «Карпат» як боєздатної одиниці. Ось чому ті гравці, які зараз є в моєму розпорядженні, повинні в кожному поєдинку доводити, що можуть прогресувати”, – сказав Маркевич у коментарі для Sport.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *